Om oss

Toptak grundades 2010 och är idag en stabil och ledande leverantör av papptak i vår region. Vi utgår från Värnamo med omnejd.  Vi utför arbeten åt alla som behöver ett tak privat som företag.

Varför ska du välja papptak via oss?

Det genomsnittliga vädret i Sverige, om man slår ut temperatur och nederbörd över året, är fyra plusgrader och lätt duggregn. Perfekt, tycker vår leverantör Mataki, som är experter på täta tak. Matakis produktutbud har de bästa produkterna för att möta den svenska marknadens hårda krav på kvalitet, pris och utbud.

Förr hade papptak både sämre konstruktion och hållbarhet, men idag har det en hög kvalité där livslängden för taket är lång och kräver i princip inget underhåll. Papptak är idag ett utmärkt val för många hus som både är hållbart och kostnadseffektivt – framförallt för tak med låg lutning.

Papptak har väldigt låg vikt vilket är bra för tak med låg lutning, det går också snabbt att lägga i förhållande till andra tak. Vi är experter på papptak och hjälper er att bedöma om papptak är rätt val för ert tak. 

Genom att välja TopTak som din partner vid nyproduktion eller renovering av tak, väljer du en auktoriserad takentreprenör där vårt arbete omfattas av Tätskiktsgarantier™.

Vad räknar man med för livstid för takpapp?

Vi brukar säga att taket har en livslängd på minst 30 år, men kan hålla i upp till 50 år. Med tanke på hur kostnadseffektivt materialet är så är valet av papptak ett otroligt prisvärt alternativ som ger er ett hållbart tak över lång tid framåt!

Gäller ROT för min takbyte?

Ja, det gäller om det är taket på din bostad. Man kan dra av upp till 50 000,- på arbetskostnaden – vilket normalt sett ett hus håller sig inom. Vi sköter pappersarbetet kring avdraget åt er.