Våra tjänster

Vi hjälper dig med ditt tak – oavsett om du behöver en storskalig produktion eller ett mindre projekt. Vi hjälper dig med kompletta takläggningar och takrenoveringar – året om. Vi utgår från Värnamo med omnejd. Vårt yttersta uppdrag är att ge taket en så lång livslängd som möjligt.
Vi utför arbeten åt såväl privatpersoner, industrier, byggbolag och fastighetsbolag. 

Nyproduktion av tak

Tätskikt för tak som klarar alla väder – efter ert önskemål. Vi har stor erfarenhet och kompetens för alla tak. Vi utför arbeten med isolering stenull, pir-isolering, Mataki Unotech 5500 och Mataki Single plan.

Renovering av tak

Förläng ditt taks livslängd – Vi utför såväl reparationer med Mataki Unotech och Mataki Single plan. Vi hjälper dig också med underhåll och service av ditt tak. 

Taksäkerhet

Enligt arbetsmiljölagen måste varje fastighetsägare se till att personer som ska vistas på tak ska enligt säkra former kunna ta sig upp, förflytta sig och arbeta på fastighetens tak.

Kontakta oss för en kostnadsfri kontroll och rådgivning av eran taksäkerhet. Vi kan erbjuda dig som fastighetsägare installation av utrustning så att just ditt tak blir en säker plats att vistas på.

Alla våra arbeten innehar 15 års garanti som följer med huset – oavsett ägare. En nöjd kund är vårt främsta mål vid varje projekt!

Lars-Erik Flodin

Tätskiktsprodukter för vårt nordiska klimat

Det genomsnittliga vädret i Sverige, om man slår ut temperatur och nederbörd över året, är fyra plusgrader och lätt duggregn. Genom att välja TopTak som din partner vid nyproduktion eller renovering av tak, väljer du en auktoriserad takentreprenör där vårt arbete omfattas av Tätskiktsgarantier™.

Mataki Unotech FR

Mataki unotech FR består av destillerad asfaltbitumen modifierad med mjukgörande elastomer (SBS). Produkten är uppbyggd på en kraftig förimpregnerad, nålfiltad kompositstomme av spunbond polyester & glasfiber, vilket ger produkten mycket god dimensions- stabilitet.

Översidan är belagd med valsat mörkgrått naturskiffer, undersidan med en tunn polyetenfolie som avlägsnas automatiskt i samband med applicering.
Mataki unotech FR är tålig för stora rörelser i alla förekommande underlag och behåller sin smidighet även vid låga temperaturer.